Eksamineret Akupunktør og Massageterapeut

Behandler Frank Kass

Fra Februar 2020 kan du møde Frank i klinikken, hvor han vil være at finde hver fredag og hver anden lørdag (ulige uger). Du kan booke en tid hos Frank her.

 

Lær Frank bedre at kende:

Jeg er uddannet akupunktør, massageterapeut og posturolog. Og jeg anvender alle discipliner i mine behandlinger.

Mit udgangspunkt i din smertelindring tager udgangspunkt i de ”historier” din krop fortæller. Jeg kigger og mærker blandt andet efter over- og underspændinger i hud-, muskel- og scene-væv. Min tilgang til det gode helbred er gennem behandling af kroppens ubalancer ved anvendelse af nåle, farver, frekvenser og forskellige massageteknikker.

 

Mine erfaringer er indsamlet hos de bedste skoler i Danmark og udlandet, og gennem mit lange, tætte samarbejde med nogle af landets bedste atleter, og som behandler på diverse landshold i Dansk Atletik Forbund. Det betyder ikke at du skal være topatlet for at få hjælp – blot at jeg har god erfaring med funktionerne i biomekanikken.

Du skal forvente at blive rørt ved, for det er gennem den gode kontakt, at vi to skaber din smertelindring.

Book en tid hos Frank nu

Hver fredag og hver anden weekend har du mulighed for at booke en tid. Online booking gælder kun Frank

Billeder fra min hverdag

Det er mit mål hele tiden at udvikle mig som behandler og menneske.

rab registrering akupunktur
Praktiserende Akupunktører: Akupunktur - alternativ behandling

Har du spørgsmål?

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til mig eller mine behandlinger