Book din tid nu

Kontakt mig på tlf eller mail:

Tlf: 2216 6691
Mail: jb@aku-jon.dk

Besvarede jeg ikke dit opkald? Læg en besked så ringer jeg tilbage til dig.

Gode grunde til at vælge mig

Jeg ønsker oprigtigt at kunne hjælpe dig med dine smerter eller skavanker. Det er mit mål hele tiden at udvikle mig som behandler og menneske, hvor jeg løbende videreuddanner mig og underviser ved Akupunktur Akademiet. Jeg har været behandler i mere end 20 år. Du kan lære mig bedre at kende her

I samråd med læge

Jeg arbejder i samråd
med en uddannet læge

RAB registreret

Praktiserende Akupunktører (PA), Registreret Alternativ Behandler (RAB) og NADA Certificeret.

Uddannet

Jeg lever op til Sundhedsstyrelsens lovgivning

Anmeldelser:

Else Frentz

Jeg er meget glad for at kunne fortælle at jeg er blevet helbredt for hele 2 hælsporer ved hjælp af akupunktur behandling ved Jon. Den første var for flere år siden i den ene fod og da den anden fod begyndte at drille fik jeg straks akupunktur igen og det hjalp meget hurtigt.

Facebook Oktober 2017

Sanne Damgaard

Jeg har haft smerter i skuldre, nakke og hovede næsten dagligt i snart 4 år og har prøvet fys og osteopater og det hjalp ikke, nu har jeg været inde ved Jon 2 gange og det har hjulpet meget bare de 2 gange, så stor tak til Jon, han ved hvad han gør.

Facebook Oktober 2017

Munna Hoffmann

Jeg har modtaget shiatsu-behandling af Jon Bannbers mod vedvarende søvnudfordringer og ophobning af negativ og positiv stress, som følge af en periode med meget travlhed. Jeg oplever at behandlingerne har en dybere positiv virkning på mit helbred, kvaliteten af søvn og min generelle modstands- og beslutningsdygtighed. Jon får mine varmeste anbefalinger.

Google Maj 2017

Akupunktur og massør Jon Bannbers