Registreret & certificeret
Massage I Århus

Massage er fysisk og psykisk velvære

Massage løsner spændinger, stimulerer blodcirkulationen samt lymfe- og nervesystemet, lindrer smerter og øger din kropsbevidsthed.

Du kan vælge massage, hvis du har specifikke problemer som f.eks. museskader, spændingshovedpine, skulder- og rygproblemer og lign. Du kan også vælge massage for afslapning og velvære.

Akupunktur træ Århus

Naturlig behandling

Få en sikker, effektiv og stoffri behandling der styrker dit fysiske og psykiske velvære.
Ying og Yang akupunktur Århus

Kroppens balance

Min behandling bygger på teorien om “sundhed gennem balance,” hvor man gennem punkter i kroppen behandler de ubalancer der forårsager smerter, sygdom og relaterede symptomer.

Uddannet & Certificeret

Mere end 20 års erfaring og Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører, Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM) samt deltagelse i flere kurser og efteruddannelser.
Her kan massage hjælpe
 • Løsner spændinger
 • Stress
 • Renser kroppen for affaldsstoffer
 • Stryker leddenes bevægelighed
 • Frossen skulder og tennisalbue
 • Styrker muskler og bindevæv
 • Museskader
 • Spændingshovedpine
 • Trælår
 • Fibersprængninger
 • Rygproblemer
 • Stimulerer lymfe- og nervesystemet
 • Stimulerer blodcirkulationen
 • Reducerer appelsinhud
 • Øger din kropsbevidsthed
Behandlingsformer med massage
Almindelig fysiurgisk massage

Almindelig massage benævnes også fysiurgisk massage. Her behandler jeg mere specifikke problemer som f.eks. museskader, spændingshovedpine, skulder- og rygproblemer og lignende.

Efter den første behandling kan du blive øm i hud og muskler. Det er vigtigt, at du drikker vand efter behandlingen, da en massage frigør mange af kroppens affaldsstoffer, som vandet renser ud. Jeg har derfor altid en dejlig kold kildevand klar til dig efter behandling.

Gua Sha

Gua Sha er en gammel behandlingsform, som stammer fra Østasien, hvor den har eksisteret i flere århundrede. Behandlingen foregår ved, at man skraber eller gnider hårdt på huden med eksempelvis en poleret sten eller et horn.
 Behandlingen er god til alle slags kroniske smerter samt ved spændinger i muskler og led, da den kommer i dybden med problemet.

Efter behandling kan du blive øm på de behandlede steder. Det er vigtigt, at du drikker vand efter behandlingen, da en Gua Sha frigør mange af kroppens affaldsstoffer, som vandet renser ud. Jeg har derfor altid en dejlig kold kildevand klar til dig efter behandling. Gua Sha kan også kombineres med akupunktur.

Bindevævsmassage

Ved bindevævsmassage bruger jeg glaskopper, som ved undertryk suger sig fast på huden. 
Massagen virker både på overfladen og i dybden, hvilket gør behandlingen særdeles effektiv.

Bindevævsmassage virker mod smerter, spændte muskler, kramper, væskeophobninger og cellulitis (appelsinhud). Efter behandlingen føler du dig dejligt afslappet, men kan senere i løbet af dagen blive træt. I de efterfølgende dage kan du blive øm i muskler og hud (oftest efter den første og anden behandling).

Massageforløb tilpasset dig

Er du i tvivl om hvilken massageform du skal vælge er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg vil som regel ud fra dine behov og symptomer anbefale den behandligsform der giver de bedste resultater. Massage og akupunktur kan f.eks. med fordel kombineres.

Gode grunde til at vælge mig
Jeg ønsker oprigtigt at kunne hjælpe dig med dine smerter eller skavanker. Det er mit mål hele tiden at udvikle mig som behandler og menneske, hvor jeg løbende videreuddanner mig og underviser ved Akupunktur Akademiet. Jeg har været behandler i mere end 20 år. Du kan lære mig bedre at kende her
I samråd med læge

Jeg arbejder i samråd
med en uddannet læge

RAB registreret
Jeg lever op til Sundhedsstyrelsens lovgivning
Medlem
Af Foreningen for Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM)

Klienterne fortæller

RAB registreret massør
RAB registreret Akupunktør
Priser.
60 min.

Anbefalet til
første gang

600,-

30 min

Anbefalet til
efterfølgende gange

320,-

Meld afbud mindst 24 timer før, hvis du ikke kan komme til behandlingen. Melder du afbud senere eller glemmer du at komme til behandlingen, skal du betale alligevel. Medbring gerne et lagen.

Spørgsmål og svar

Hvad er en Registreret Alternativ Behandler (RAB) ?

RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en beskyttet titel der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis.  RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Kort fortalt så er RAB din sikkerhed for en professionel og ordentlig behandling. Du bør derfor altid vælge en behandler der erRegistreret Alternativ Behandler.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til mig eller mine behandlinger
Akupunktur og massør Jon Bannbers