Japansk kropsterapi

Shiatsu

Shiatsu er en japansk behandlingsform. Ordet Shiatsu betyder fingertryk, og behandlingen går ud på at finde og behandle årsager til symptomer og smerter.

Princippet bag shiatsu massage er, som ved akupunktur, at man påvirker kroppens energibalance, den såkaldte Qi.Behandlingen foregår ved, at jeg trykker på dig med hænder, tommelfinger eller knæ og albuer.

Jeg benytter også stræk og rotationer af leddene. Efter en eller flere behandlinger vil du ofte opleve, at du har fået en bedre kontakt mellem din krop og din psyke.

Du vil føle dig stærkere både fysisk og psykisk og mere rolig og harmonisk.

Gode grunde til at vælge mig
Jeg ønsker oprigtigt at kunne hjælpe dig med dine smerter eller skavanker. Det er mit mål hele tiden at udvikle mig som behandler og menneske, hvor jeg løbende videreuddanner mig og underviser ved Akupunktur Akademiet. Jeg har været behandler i mere end 20 år. Du kan lære mig bedre at kende her
I samråd med læge

Jeg arbejder i samråd
med en uddannet læge

RAB registreret
Jeg lever op til Sundhedsstyrelsens lovgivning
Uddannet
Zen-Shiatsumassør på Dansk Center for Shiatsu København

Klienterne fortæller

RAB registreret massør
RAB registreret Akupunktør
Priser.
60 min
Fuldt påklædt

600,-

Meld afbud mindst 24 timer før, hvis du ikke kan komme til behandlingen. Melder du afbud senere eller glemmer du at komme til behandlingen, skal du betale alligevel. Medbring gerne et lagen.

Spørgsmål og svar

 

Hvad for noget tøj skal jeg tage på?
Medbring helst løstsiddende tøj – helst af bomuld og spis ikke to timer inden behandlingen, da jeg også trykker på maven
Hvordan foregår det?
Behandlingen varer ca. 1 time på en madras på gulvet – fuldt påklædt. Behandlingen foregår ved, at jeg trykker på dig med hænder, tommelfinger eller knæ og albuer.
Hvordan føles det efter behandlingen
Efter behandlingen føler du dig dejligt afslappet, men kan senere i løbet af dagen blive træt. I de efterfølgende dage kan du blive øm i muskler og hud (oftest efter den første og anden behandling). Det er under alle omstændigheder vigtigt, at du drikker meget vand efter behandlingen, da der frigøres mange af kroppens affaldsstoffer.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til mig eller mine behandlinger
Akupunktur og massør Jon Bannbers