Akupunktur har været benyttet imod allergier i flere hundrede år, jeg har gode erfaringer med at lindre og afhjælpe allergi, høfeber og astma.

WHO har bl.a. astma på sin liste over lidelser, hvor akupunktur har en god virkning.
Bedste resultat at lindre, afhjælpe høfeber er, at starte behandlingen inden sæsonen begynder, jeg vil foreslå midt/slutningen af februar.

Man kan også behandle når pollensæsonen er startet, men det bedste resultat får man ved at starte inden.
Der skal oftest 4-5 behandlinger til for at få det bedste resultat.

Den sidste undersøgelse (Østerbroundersøgelsen Allan Lindeberg) fra 2010, skønnes det at 1,5 million dansker lider af allergi og i det kommende årti, vil 1 million flere udvikle allergi. En fjerdedel i den vestlige verden lider af allergi. Det findes mange årsager til allergi men, den præcise årsag kendes ikke, men man tror at den eksplosive vækst af allergi, er mange nye stoffer i vores nærmiljø.

Allergi og Akupunktur

Patient udtalelse:

Jeg har fået akupunktur for pollenallergi i flere år. Akupunkturen hjælper med at dæmpe min symptomer væsentligt og gør, at jeg ikke behøver at tage så meget medicin mere i forhold til hvad jeg tidligere har gjort. Min livskvalitet i pollensæsonen er blevet meget bedre. Nu kan jeg opholde mig ude i naturen og behøves ikke at holde mig indendørs når vejret er godt. Samtidig har jeg heller ingen sygefraværsdage fra mit arbejde pga. allergien. Jeg kan kun anbefale akupunktur mod allergi.

Nathalie Larsen

Gode råd kan findes hos: astma.astma-allergi.dk
Kilde mennesker og medicin.dk